Ruilen en retourneren

Ruilen

Wanneer u een geleverd product wenst om te ruilen, meld dit dan zo spoedig via de mail: info@pichonbooks.com en vul een ingevuld retourformulier mee.

Vermeld duidelijk welk product u alsnog wil kopen. Aansluitend nemen wij contact met u op voor de financiële afhandeling.

U kunt uw bestelling tot maximaal 30 dagen na aflevering omruilen.

Na ontvangst en goedkeuring van het retour gezonden product en de financiële verrekening versturen wij het nieuw te leveren product.

Retourneren

Wanneer u van een aankoop af wilt zien dan dient u dit binnen 30 dagen na ontvangst, ingaande op de dag na de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen, aan ons kenbaar te maken. Dit doet u door een ingevuld retourformulier te mailen naar: info@pichonbooks.com. Wanneer u ons eerst op de hoogte stelt dat u van de aankoop af wenst te zien, heeft u vanaf dat moment nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Voldoet u niet aan deze termijn dan is de koop bindend en kunt u de bestelling niet retourneren.

U dient het retourformulier te gebruiken. Belangrijk is dat wij de zending bij binnenkomst kunnen identificeren.

  1. U heeft 30 dagen de tijd om een retour aan te melden
  2. Daarna heeft u 14 dagen om daadwerkelijk te retourneren
  3. Na ontvangst van uw retour betalen wij zo snel mogelijk maar binnen 14 dagen uw bedrag terug op het ons bekend rekeningnummer.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Belangrijk

Nadat u de Retourformulier-aanvraag heeft verzonden ontvangt u per mail een bevestiging met een Retournummer en een verzendlabel. Bevestiging met retourneren altijd meesturen met de artikelen! Zonder retournummer wordt een retour niet geaccepteerd en gecrediteerd.